У МО РФ цинічно заявляють, що 23 листопада не завдавали ударів по Києву. Це українські ППО збивали їхні "мирні" ракети

У міністерстві оборони РФ цинічно заявляють, що російський агресор 23 листопада не завдав ракетних ударів по Києву. Про це йдеться у повідомленні відомства країни-терориста.

"23 листопада завдано масованого удару по системі військового управління України та пов'язаних з нею об'єктів енергетики. Мету удару досягнуто. Внаслідок удару порушено перекидання залізничним транспортом резервів українських військ, озброєнь і техніки. Жодного удару по цілях у межах Києва російські військові 23 листопада не завдали", - заявляють окупанти.

"Всі оголошені Україною руйнування у Києві стали наслідком падіння ракет іноземних та українських засобів ППО, розміщених у житлових кварталах", - запевняють у міністерстві, не уточнюючи яким чином над мирним містом з'явилися цілі для українських ППО і чому внаслідок удару "по системі військового управління України та пов'язаних з нею об'єктів енергетики" значна частина України залишилася без електроенергії, води та зв'язку.

Як повідомлялося раніше, Кремль не приховує, що знищує критичну інфраструктуру з метою змусити Україну прийняти "мирні пропозиції" країни-агресора. Такі заяви підтверджують, що РФ у війні проти України вдається до терористичних методів. Навіть у КК РФ говориться, що "терористичний акт - це вчинення вибуху, підпалу або інших дій, що лякають населення і створюють небезпеку загибелі людини, заподіяння значної майнової шкоди або настання інших тяжких наслідків, з метою дестабілізації діяльності органів влади або міжнародних організацій або впливу на ухвалення ними рішень".

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті