У Мелітополі майже немає прихильників окупації – Федоров

Ситуація у тимчасово захопленому росіянами Мелітополі нині надскладна, але настрої серед людей, які залишились у місті, проукраїнські, як ніколи. Про це в інтерв'ю "Українській правді" заявив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, нині Мелітополь "ще більш український, ніж був будь-коли".

"Я недарма сказав, що Мелітополь сьогодні український як ніколи. Думаю, ми торкнемося теми фейкового референдуму в нашому місті. Так от, перші опитування показали, що 90% мелітопольців або відмовилися брати участь у псевдоопитуваннях, або сказали, що вони не підтримують окупацію", – розповів Федоров.

Він наголосив, що так відповіли ті мелітопольці, які залишилися в місті.

Як повідомлялось раніше, у тимчасово окупованому Мелітополі 7 вересня знищено штаб "єдиної росії".

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті