У Мелітополі заарештували луганського бойовика, раніше поставленого "смотрящим" за окупаційною поліцією (ФОТО)

У Мелітополі окупаційна влада РФ заарештувала раніше поставленого ними "заступника начальника ГУ МВС по Запорізькій області" Олексія Селіванова. Про це пишуть сепаратистські ЗМІ.

Причина арешту не називається, зазначається лише, що його перепровадили до СІЗО Мелітополя.

Олексій Селіванов – зрадник Батьківщини, який у 2014 році вступив до лав бандформувань "ЛНР". Пізніше служив старшим оперуповноваженим відділу "МВС ЛНР". Після російського вторгнення в Україну підтримав окупаційну армію, а у квітні 2022 року був "призначений" заступником начальника так званого "головного управління поліції Військово-цивільної адміністрації Росії по Запорізькій області".

"Вкрай тривожні звістки приходять про знаменитого громадського діяча Новоросії Олексія Селіванова - російського патріота, монархіста, людину, яка піднімала над звільненими містами російські прапори, коли це не було спущено зверху", - коментує арешт зрадника Батьківщини російський фашист Єгор Холмогоров. 

Статті

Країна
24.04.2024
15:26

Коли кров рятує життя: як Дніпропетровщина тримає донорський фронт

Кров – це ресурс, який неможливо замінити штучною речовиною. І від цього ресурсу залежить життя як військових, так і цивільних. Донорство вже понад два роки тримає свою лінію оборони. І нашій країні вкрай важливо перейти від стихійного донорства до...
Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Всі статті