У Київській області локалізована пожежа торфовища, але залишається тління

На Київщині локалізовано пожежу торф'яника в Бучанському районі, проте продовжується тління торфу, що може спричиняти задимлення. Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація в Телеграм.

"Сьогодні, 28 серпня, в Бучанському районі було зафіксовано займання торфʼяника. Наразі пожежа локалізована, проте залишається тління торфу. Через що може виникати задимлення.

Якщо відчуваєте запах гару, за порадами рятувальників потрібно мінімізувати перебування на вулиці, вдома закрити вікна, робити вологе прибирання", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що у ці дні, за даними Укргідрометцентру, в області фіксується надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Будьте обережні під час поводження з вогнем на відкритому повітрі. Не допустіть пожеж в екосистемах!

Раніше у КМДА інформували про загоряння торфу у Вишгородському районі Київської області, у зв’язку з чим киянам рекомендували зачинити вікна і обмежити перебування на вулиці.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті