У Києві відбудеться забіг на підтримку захисників Маріуполя

У Києві відбудеться забіг на підтримку захисників Маріуполя. Про це повідомляє Асоціація родин захисників «Азовсталі» у Фейсбук 27 липня.

До бігового флешмобу «Біжу за «Азовсталь» запрошують киян та гостей столиці 30 липня. Старт - на Трухановому острові (спуск з Пішохідного мосту) о 10:00.

"Мета забігу – не дати світу забути про оборонців Маріуполя, їхній героїзм та беззаперечну відданість своїй державі. До Києва масштабний біговий марафон вже підтримали Запоріжжя, Чернігів, Дніпро, Рівне, Черкаси, Івано-Франківськ, Луцьк, Львів, Тернопіль, Хмельницький, Умань, Полтава, Кам‘янець-Подільський та Вінниця, а також чимало міст Європи", - наголошують організатори.

Марафон є безкоштовним, а отримати роздруківку з логотипом та хештегом #runforAzovstal можна буде одразу на місці збору. Там же буде оголошено маршрут у 3 км для колективного забігу. За власним бажанням учасники можуть бігти довшу чи коротшу дистанцію, або обрати маршрут самостійно. Забіг у Києві не матиме фінішу та не завершить марафон – фініш проекту буде по поверненню додому всіх полонених героїв «Азовсталі».

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті