У Києві відбудеться забіг на підтримку захисників Маріуполя

У Києві відбудеться забіг на підтримку захисників Маріуполя. Про це повідомляє Асоціація родин захисників «Азовсталі» у Фейсбук 27 липня.

До бігового флешмобу «Біжу за «Азовсталь» запрошують киян та гостей столиці 30 липня. Старт - на Трухановому острові (спуск з Пішохідного мосту) о 10:00.

"Мета забігу – не дати світу забути про оборонців Маріуполя, їхній героїзм та беззаперечну відданість своїй державі. До Києва масштабний біговий марафон вже підтримали Запоріжжя, Чернігів, Дніпро, Рівне, Черкаси, Івано-Франківськ, Луцьк, Львів, Тернопіль, Хмельницький, Умань, Полтава, Кам‘янець-Подільський та Вінниця, а також чимало міст Європи", - наголошують організатори.

Марафон є безкоштовним, а отримати роздруківку з логотипом та хештегом #runforAzovstal можна буде одразу на місці збору. Там же буде оголошено маршрут у 3 км для колективного забігу. За власним бажанням учасники можуть бігти довшу чи коротшу дистанцію, або обрати маршрут самостійно. Забіг у Києві не матиме фінішу та не завершить марафон – фініш проекту буде по поверненню додому всіх полонених героїв «Азовсталі».

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті