У Кремлі розпочали підготовку до президентських виборів у 2024 році. За участю путіна - ЗМІ

У РФ розпочинається підготовка до президентської кампанії 2024 року. Про це пише російське видання "Комерсант".

"Хоча сам Володимир Путін ще не оголошував про участь у президентській кампанії 2024 року, внутрішньополітичний блок Кремля вже почав до неї підготовку, виходячи з того, що вибори пройдуть у заплановані терміни та за участю чинного глави держави", - розповідають джерела "Ъ", близькі до адміністрації президента.

За їхніми словами, представники адміністрації нещодавно проводили відповідні консультації із експертною спільнотою.

"Поки що опрацювання носить попередній характер: чітких контурів ідеологічної складової ще немає, хоча передбачається, що воно ґрунтуватиметься на темі єдності", - зазначає ЗМІ.

Представники Кремля також мають намір уважно стежити за регіональними виборами 2023 року, щоб врахувати їхній досвід на майбутніх федеральних.

Зазначається, що найближчі президентські вибори мають відбутися 17 березня 2024 року.

За словами джерел "Ъ", представники внутрішньополітичного блоку АП проробляють різні сценарії виборів і виходять з того, що кампанія пройде за планом у 2024 році, а Путін візьме в ній участь.

Як повідомлялося раніше, якщо володимир путін не зможе увійти в президентську виборчу кампанію-2024 переможцем у війні з Україною, він може затягувати війну як мінімум до 2025 року і оголосити в росії військовий стан.

Статті

Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Всі статті