В Італії автобус із українськими туристами врізався у польську вантажівку-рефрижератор

Увечері 25 серпня автобус із українськими туристами в Італії, що поверталися додому, врізався у польську вантажівку-рефрижератор. Про це повідомляє Lb.ua з посиланням на ANSA.

ДТП сталося на трасі A4, яка пролягає від Венеції до Трієста. В автобусі перебувало близько трьох десятків пасажирів.

На місце події прибули рятувальники всіх командувань регіону, підняли вертоліт. Частина людей має легкі травми, водій і близько шести осіб, серед яких повідомляють про одну дитину, опинилися заблокованими у понівеченому транспорті.

Рятувальники спочатку звільнили чотирьох найбільш серйозно поранених, яких терміново доставили до відділень невідкладної допомоги. Двоє людей у критичному стані.

Дорогу перекрили для руху, щоб полегшити рятувальні роботи.

Наразі відомо про 15 потерпілих: двоє дорослих і жінка двоє неповнолітніх у важкому стані, десять мають легкі поранення.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті