В ГУР підтвердили свою причетність до наймасовішої атаки дронів на росію - ЗМІ

Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України підтвердило свою причетність до наймасовішої атаки дронів по різних областях росії у ніч проти 26 листопада. Про це з посиланням на власні джерела пише obozrevatel 26 листопада.  

"У Головному управлінні розвідки Міноборони України підтвердили причетність до наймасовішої атаки дронів по росії", - пише видання.

Зазначається, що влада РФ повідомила про 11 знищених дронів над територією Московської, Тульської, Калузької та Брянської областей. За попередніми даними, безпілотники атакували територію росії у кілька хвиль. Перші БПЛА полетіли на російські міста у ніч проти 26 листопада, а вже близько 8:30 ранку в деяких російських містах також заявили про атаку.

О 4:25 у Москві Сергій Собянін заявив про наліт українських БПЛА. На деякий час роботу припиняли столичні аеропорти "Домодєдово" та "Внуково".

Ще кілька дронів нібито знищено силами ППО у Брянській та Калузької областях. Потерпілих та руйнувань також немає. Три дрони знищені в небі над Тулою. Один із них втратив управління після успішної роботи ППО і врізався у житлову багатоповерхівку. Постраждала одна людина - у неї діагностували легке різане поранення стопи. О 5 ранку мер Москви повідомив, що БПЛА також збили у Подільському міському окрузі. Також ще один дрон помітили у Раменському міському окрузі. Він летів у бік Москви. 

Раніше повідомлялось, що безпілотник влучив у багатоповерхівку у російській Тулі. Місцевий губернатор заявив, що це робота ППО.

Статті

Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Всі статті