У держдумі РФ повідомили, що відстрочення від мобілізації для батьків трьох дітей скасовано

У росії повідомили про відміну відстрочки від мобілізації для батьків із трьома дітьми, яка надавалася директивою Генштабу. Про це заявили депутат Держдуми Ніна Останіна та військком Забайкалля Юрій Шувалов, - пише Forbes.ru.

Зокрема, депутат держдуми від КПРФ Ніна Останіна у своєму Telegram-каналі з посиланням на члена Ради з прав людини Ірину Кіркору розповіла про відміну пункту директиви Генштабу Збройних сил Росії від 4 жовтня 2022 року про відстрочку при проведенні часткової мобілізації батьків для багатодітних сімей. За словами Кіркори, про те, що відповідний документ був направлений у військкомати наприкінці грудня минулого року, підтвердив їй представник російського Генштабу.

Про те, що Генштаб РФ скасував раніше ухвалене рішення про право на відстрочку від військової служби для багатодітних мобілізованих, повідомив також військовий комісар Забайкальського краю Юрій Шувалов. «Рішення щодо надання відстрочки багатодітним батькам скасовано начальником Генерального штабу рішенням від 21 грудня. Документ від 4 жовтня скасовано повністю», - заявив Шувалов.

Як повідомлялося, у росії у весняний призов-2023 до військкоматів можуть вирушити громадяни віком від 18 до 30 років.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті