У "ДНР"/ "ЛНР" оголосили про 98% підтримку входження до РФ на "референдумах". Можливо, буде 100%

У квазіреспубліках "ДНР"/"ЛНР" сьогодні завершилося так зване "волевиявлення" народу, яке відбувалося протягом останніх п'яти днів у вигляді фейкового "референдуму" про приєднання до росії. Підрахунок на сьогоднішній вечір, 27 вересня, показав практично однаковий результат - 98% тих, хто "проголосував" - "за". Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ.

У так званій "ДНР" до 20:30 фінального дня "референдуму" підраховано близько 70% голосів, за результатами яких оголошено, що 98% тих, хто "проголосував", - за вступ до складу росії.

У "братській" "ЛНР" цього ж часу "обробили" 69,4% "протоколів дільничних комісій", і заявили, що більше 98% тих (98,52%), хто взяли участь у "голосуванні", висловилися за приєднання до РФ.

З огляду на те, що "оброблені" ще не всі "бюлетені", не виключено, що буде заявлено і про стовідсоткове бажання мешканців окупованих територій Донбасу стати частиною країни-окупанта - росії.

Як повідомлялося раніше, окупанти "намалювали" явку у 90% на "референдум" у окупованій частині Донецької області

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті