У День Незалежності в Україні оголошували повітряну тривогу рекордну кількість разів

У День Незалежності на всій території України прозвучало 189 попереджень про ракетну небезпеку. Про це 25 серпня у Twitter повідомляє "Карта тривог".

"Було оголошено 189 тривог в областях та у місті Київ. Це абсолютний "рекорд" за весь час повномасштабного вторгнення", - повідомили волонтери.

Найчастіше 24 серпня сирени звучали у Кіровоградській та Полтавській області – по 12 разів. У Запорізькій та Дніпропетровській області сигнали тривоги лунали 11 разів.

Також варто зазначити, що попередній рекорд по тривогах відбувся 23 квітня. Напередодні Великодня сирени по всій Україні звучали 109 разів.

Нагадаємо, що вже в ніч проти 25 серпня рашисти обстріляли Кривий Ріг – вогонь вівся касетними снарядами.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті