В Авдіївці та Торецьку збільшилася кількість поранених після останніх обстрілів - Кириленко

Через обстріл Авдіївки Донецької області у вівторок, 23 травня, кількість поранених зросла до 3 людей. У Торецьку, який окупанти також масовано атакували, вже 5 постраждалих. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко у Telegram.

"На Донецькому напрямку 3 людини поранено в Авдіївці - місто зазнало масованого обстрілу з "Градів", - розповів він.

Нагадаємо, 23 травня російські війська завдали масованого удару по Авдіївці Донецької області, застосувавши авіацію та ракети. До цього повідомлялось про двох поранених. При чому через цей обстріл був повністю зруйнований дев'ятиповерховий будинок аж до фундаменту. Під його завалами могли знаходитись близько двох людей.

У Торецьку через обстріл росіян 23 травня поранення отримали 5 людей.

За даними Кириленка, під час масованої атаки по місту, пошкоджено 7 багатоповерхівок, 3 приватні будинки, 2 адмінбудівлі, школу, палац культури та будівлю храму. Як свідчать наслідки руйнувань ворог цілиться саме по місцях, де можуть перебувати люди.

За даними Кириленка, всього за добу на Донеччині через обстріли загарбників поранення отримали 11 людей - по одному ще в Костянтинівці, Новодмитрівці та Миколаївці. Попри обстріли, під якими перебуває кожне місто Донецької області, наприклад в Авдіївці, залишаються ще 1700 людей.

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті