В атаки на Часів Яр окупанти РФ кинули близько 25 тисяч десантників

У штурмах в районі Часово Яру на Донецькому напрямку беруть участь близько 20-25 тисяч російських десантників. Про це заявив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, - пише "Українська правда".

Ворог постійно штурмує українські позиції, проте не закріплюється на місці і відходить назад.

"На відтинку навпроти Часового Яру проти нас воюють російські десантники з 217 парашутно-десантного полку 98-ї повітряно-десантної дивізії. Це десь 20-25 тисяч військовослужбовців російських намагаються штурмувати Часів Яр і околиці населених пунктів біля нього", зазначив Волошин.

Речник додає, що окупанти не полишають спроб захопити місто, попри великі втрати як в живій силі, так і в техніці. Наразі Сили оборони контролюють ситуацію в місті.

"Ворожої російської армії в місті немає. Наразі місто наше. Ситуація навколо міста складна, проте контрольована", — додав речник.

За словами Волошина, ворог постійно штурмує українські позиції, проте не закріплюється на місці й відходять назад. 

Він зазначає, що таким чином окупанти проводять розвідку та вишукують слабкі місця в обороні.

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті