УЗ переходить на нові стандарти сервісу у потягах: що буде у вагонах

"Укрзалізниця" починає поступовий перехід на нові стандарти якісного обслуговування пасажирів у поїздах. Про це повідомляє УЗ у Телеграм.

"У рамках «пілоту» на перших двох поїздах тестуємо наступне:


- мийні засоби нового покоління для внутрішнього миття вагонів - ці вагони мають виглядати зразково;

- замість кускового мила для рук тестуємо якісну піну в зручних автоматичних дозаторах;

- встановили більш зручні тримачі для туалетного паперу та замінили сам папір;

- забезпечили вбиральні одноразовими накладками на унітази;

- додали дозатори паперових рушників", - йдеться у повідомлені.

Також повідомляється, що у рамках пілоту ми запропонуємо пасажирам скористатися гігієнічними наборами з одноразовими капцями, вологими та сухими серветками, зубною щіткою та пастою, гребінцем для волосся. Все це пасажири плацкартних та купейних вагонів зможуть придбати у провідника, а для пасажирів вагонів люкс (СВ) цей набір буде включено до вартості квитка.

«Пілотні» вагони будуть у поїздах: №75/76 Кривий Ріг - Київ «Потяг до перемоги» (до 13.09.2022 на маршруті №31/32 Запоріжжя - Львів).

"Нам дуже важливо почути зворотний зв'язок з приводу оновлень, тож у цих вагонах обов'язково розміщені QR-коди для ваших відгуків", - закликали пасажирів УЗ.

Статті

Країна
17.04.2024
10:00

Формування збройних сил та мобілізація в Україні. Як це було в минулому

Битва ж за Україну була виграна значною мірою завдяки перемозі більшовиків на ідеологічному та інформаційному фронтах. Саме це, вкупі з мобілізаційними можливостями Червоної Армії, неперевершеною жорстокістю до противника, здатність йти до перемоги...
Світ
16.04.2024
10:17

«Енергійний контрудар може стати джокером у рукаві Сирського». Російські ЗМІ про Україну

"Загальна оцінка українських резервів приводить до висновку: наявних сил і засобів командуванню ЗСУ не вистачить для проведення стратегічного наступу. Але їх достатньо для енергійного контрудару оперативного масштабу на одному напрямку".
Донбас
14.04.2024
18:21

Нове видання обіцяє жителям "ДНР/ЛНР" новини про кішку, яка народила кошенят, і нефарбований паркан. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу були традиційно нудними. Численні близькі до місцевої влади Телеграм-канали слідом за офіційними джерелами масової пропаганди цитували політиків чужої країни і на честь 12 квітня тиражували нічим не підкріплені...
Всі статті