Усі 6 загиблих й усі поранені внаслідок удару С-300 на Харківщині працювали на "Новій пошті" й перебували всередині терміналу - Синєгубов

Усі поранені й загиблі внаслідок удару по терміналу "Нової пошти" в Харківській області були працівниками підприємства. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі "Єдиних новин" в ніч на 22 жовтня.

"Усі 6 загиблих та 14 постраждалих внаслідок удару окупантів - це працівники підприємства, які перебували всередині терміналу "Нової пошти", - зазначив Синєгубов. 

Зазначається, що постраждалі віком від 19 до 42 років отримали осколкові поранення та вибухові травми. 

Серед ушпиталених 7 людей перебувають  у стані середньої тяжкості. Ще 7 чоловіків - у тяжкому стані, лікарі борються за їхні життя та надають всю необхідну допомогу. На місці триває розбір завалів. 

"За попередніми даними, ворог вдарив ракетами комплексу С-300", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялось, що російські терористи вдарили ракетою по терміналу "Нової пошти" на Харківщині, відомо про 13 постраждалих, є загиблі.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті