Уряд Орбана розповів угорцям про небезпеку дій НАТО, членом якого є й Угорщина

Угорським користувачам платформи електронного уряду надійшов лист, який починається з повідомлення про те, що Північноатлантичний альянс планує створити військову місію в Україні. Про це 13 травня повідомляє Polskie Radio.

На електронні скриньки мільйонів угорців надійшов лист від місцевого уряду, який інформує громадян про небезпечні дії НАТО. На думку кабінету Віктора Орбана, направлення місії НАТО в Україну затягне війну в цій країні і, зрештою, може навіть призвести до світового конфлікту.

Електронний лист, який був розісланий угорським користувачам платформи електронного уряду, починається з повідомлення про те, що Північноатлантичний альянс планує створити військову місію в Україні. Її мета — забезпечити військову підготовку і координувати постачання зброї. За даними уряду в Будапешті, НАТО хоче «влити» у війну 100 мільярдів доларів протягом п'яти років.

У листі також висловлюється думка, що такі дії можуть призвести до світової війни, і на Угорщину чиниться тиск, щоб вона підтримала плани розширення конфлікту в Україні. Далі наводиться позиція угорського уряду з цього питання — наратив, представлений від самого початку повномасштабного вторгнення Путіна в Україну. Уряд Віктора Орбана закликає до припинення вогню і переговорів. Характерно, що це завжди заклики в бік НАТО та України.

Нагадаємо, раніше соратник Орбана вилаяв пропагандистів путіна і назвав РФ загрозою для Угорщини. 

Як повідомлялося, Угорщина "з міркувань гуманності" не буде депортувати українських чоловіківю

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті