Уряд Ізраїлю продовжив перебування українських біженців у країні до кінця липня та зняв обмеження щодо працевлаштування

Термін перебування громадян України на території Держави Ізраїль продовжено до 31 липня 2023 року. Про це повідомляє "Інтерфакс Україна" з посиланням на ізраільский уряд. 

"За результатами тривалого переговорного процесу Посольства України з ізраїльськими компетентними органами, МВС Ізраїлю прийнято рішення про продовження терміну перебування для громадян України, які легально перебували в Ізраїлі станом на 24.02.2022, а також тих, хто в’їхав в країну пізніше, до 31.07.2023", - йдеться в повідомлені.

Таке рішення означає, що громадянам України не потрібно звертатися до відділень МВС Ізраїлю для продовження терміну дії туристичної візи.

Крім того, МВС Ізраїлю переглянуто попередньо встановлені обмеження щодо працевлаштування українців.

"Відтепер, громадяни України, з моменту в’їзду яких до Ізраїлю сплинуло 90 днів знову мають право на працевлаштування", - зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося, представник Ізраїлю в ООН відмовився слухати "брехню та звинувачення" на засіданні Радбезу під головуванням Лаврова. 

Статті

Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Луганськ
20.04.2024
19:37

«Ця війна не схожа на жодну іншу»: Україна продовжує напрацьовувати досвід психологічної підтримки поранених і тих, хто повернувся з полону

«Правду кажучи, мені не хочеться знов про все це згадувати… Так, я визнаю, що потребую допомоги психолога. Але зараз мені її не надають»
Всі статті