Унаслідок ракетного удару росіян по Миколаєву відомо про 1 загиблого і 23 поранених

Унаслідок ракетного удару росіян по Миколаєву вночі 27 квітня відомо про одного загиблого. Про це в Telegram повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім.

"Наразі відомо про 15 поранених, 1 загиблого", - повідомив чиновник.

Таку інформацію Кім опублікував о другій годині ночі. Раніше він повідомляв про п'ятьох постраждалих - двоє з них перебували у важкому стані. Зі свого боку речник ОК "Південь" Владислав Назаров уранці заявив уже про 23 поранених.

"На даний момент відомо про 1 загиблого і 23 поранених мирних жителів міста, серед яких 1 дитина", - заявив він.

Також Назаров зазначив, що нічного удару окупанти завдали чотирма ракетами "Калібр" з акваторії Чорного моря. Причому спрямували їх із використанням особливостей місцевості та змін траєкторії для ускладнення виявлення.

"З огляду на те, що це високоточна зброя, яка працює за координатами наведення - очевидний факт терору мирного населення. Один приватний будинок зруйновано, інший пошкоджено, суттєвих руйнувань зазнали житлова багатоповерхівка та історична будівля. Пожежу оперативно ліквідовано, триває розбір конструкцій", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росіяни запустили чотири ракети С-300 по Миколаєву.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті