Унаслідок обстрілу Куп'янська поранено волонтера

Російські окупанти 2 березня обстріляли передмістя Куп'янська Харківської області, унаслідок чого постраждав волонтер. Про це повідомив у Телеграм очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За попередньою інформацією, ворог використав КАБ. 

"Внаслідок ударів постраждав 55-річний волонтер. Чоловік отримав уламкові поранення, госпіталізований до медичної установи", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, окупанти зранку 2 березня атакували з артилерійської зброї Станіславську громаду Херсонського району, внаслідок обстрілу загинув чоловік.

Статті

Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Всі статті