Український футболіст Малиновський близький до відходу з італійської "Аталанти"

Український півзахисник італійської "Аталанти" Руслан Малиновський близький до того, аби змінити клуб вже цього літа. Про це розповів журналіст та коментатор Віктор Вацко у випуску авторського проекту "Вацко on air".

"Руслан Малиновський із високою долею вірогідності покине "Аталанту" до закриття літнього трансферного вікна. В принципі, інсайд про це дав відомий європейський інсайдер Фабріціо Романо. Його слова десь певною мірою на прес-конференції перед поєдинком із "Сампдорією" підтвердив і Джанп'єро Гасперіні. Він залишив Малиновського в запасі, випустив лише на 84-й хвилині і той встиг відзначитися гольової передачею на Лукмана.

Романо сказав, що "Ноттінгем Форрест" - один із кількох претендентів на Руслана Малиновського. І наскільки мені відомо, варіант із "Ноттінгем Форрест" Малиновський не розглядає. Чому? Тому що має конкретні пропозиції від клубів англійської Прем'єр-ліги, які значно вищого рівня амбіцій і турнірних завдань, порівняно із "Ноттінгем Форрест", - розповів Віктор Вацко.

Він додав, що окрім варіантів продовження кар'єри в Англії, Руслан Малиновський може перейти в один з "хороших французьких клубів". 

За "Аталанту" Руслан Малиновський виступав з 2019 року і був основним гравцем цієї команди, ставши одним з лідерів ще й національної збірної України з футболу. 

Статті

Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Світ
26.03.2024
07:36

«Вже зараз можна купити квитки до Криму на червень». Російські ЗМІ про Україну

"У реакції Києва - вся суть цього терористичного режиму. Важко навіть описати ту суміш захоплення, зловтіхи і захвату, яку трагедія викликала в українських ЗМІ..."
Всі статті