Українські війська знищили 6 складів та командний пункт окупантів - ОК "Південь"

Українські війська за день знищили шість складів із боєприпасами у Херсонському, Бериславському та Каховському районах. Про це 21 липня повідомляє Оперативне командування "Південь".

Такого результату досягли ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ. За день українські артилеристи виконали понад 200 вогневих завдань.

Окрім знищених складів, своїми ударами українська артилерія знищила 111 солдатів та офіцерів окупантів. Розвідка підтвердила також ураження командного та командно-спостережного пункту.

Також було знищено гаубицю "Мста-Б", дві самохідні артилерійсько-мінометні установки "Нона-С", безпілотний літальний апарат "Елерон", а також 13 одиниць автомобільної техніки.

Як раніше повідомлялося, ЗСУ обстріляли Антонівський міст в окупованому Херсоні, знищивши ворожу ППО та зміцнення рашистів.

Статті

Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Всі статті