Україна відновила понад половину пошкоджених об'єктів теплопостачання – Нафтогаз

Україна вже змогла відновити більш як половину об'єктів теплопостачання, які постраждали від російських обстрілів. Про це 28 листопада повідомляє прес-служба "Нафтогазу".

"Закликаю всіх бути напоготові та оперативно реагувати на будь-які позаштатні ситуації. Держава-терорист вкотре продемонструвала світу свою сутність. Також дякую всім енергетикам, які невтомно чинять нашу інфраструктуру, щоб українці були зі світлом і в теплі", - заявив голова НАК "Нафтогаз" Олексій Чернишов.

За його словами, після російського обстрілу інфраструктури України вже відновлено 316 об'єктів теплопостачання (або 53,3% від числа уражених). Також він повідомив, що у всій країні запрацювали 99,7% котелень.

Основним завданням зараз є забезпечення сталої роботи цих об'єктів, і навіть швидке відновлення тих, які отримали ушкодження.

Найскладніша ситуація спостерігається на звільнених територіях Харківщини та Херсонщини, куди спрямовуються особливі зусилля, адже досі зберігається важка ситуація з доступом до комунікацій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кількість кібератак на енергооб'єкти України з початку війни зросла на третину.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті