Українці, які постраждали від війни, можуть отримати грошову допомогу від Естонської ради у справах біженців (реєстраційна форма)

Постраждалі від війни українці можуть отримати грошову допомогу завдяки програмі, яку реалізовує Естонська рада у справах біженців. Про це повідомили на сайті організації 9 жовтня.

"Гуманітарні організації в Україні переглянули розмір щомісячних виплат багатоцільової грошової допомоги найбільш вразливим постраждалим від війни людям. З 1 жовтня вразливі верстви населення отримуватимуть 3600 грн для кожного члена домогосподарства, замість раніше виплачуваних 2220 грн. Зверніть увагу, що інші організації, які надають грошову допомогу, можуть змінити суму пізніше", - сказано в повідомленні. 

Зазначається, що організація підтримує різні цільові групи у наступних областях: Запорізька, Донецька, Луганська, Харківська, Херсонська, Миколаївська.

Багатоцільова грошова допомога надається на основі оцінки домогосподарства на предмет відповідності соціально-економічним критеріям та критеріям вразливості. Рішення про попереднє схвалення приймається на підставі інформації, наданої головним заявником, що представляє домогосподарство у телефонній розмові з командою Естонської ради у справах біженців або шляхом подання онлайн-запиту. 

"Якщо по вашій заяві було ухвалено позитивне остаточне рішення, розмір допомоги складатиме 3600 грн. на місяць для однієї особи протягом трьох місяців. Багатоцільова грошова допомога перераховується на банківський рахунок, зазначений вами", - сказано в повідомленні. 

Якщо після оцінки виявиться, що домогосподарство вже отримує аналогічну допомогу від іншого агентства або організації за той самий період, таке домогосподарство буде виключене з багатоцільової грошової допомоги Естонської ради у справах біженців.

Для того, щоб отримати допомогу, потрібно зробити наступне:

1. Подати заявку за номером (067) 105-28-03 з 09:00 до 12:00. 

2. Заповнити онлайн-форму

3. Очікувати, поки ваша заявка буде опрацьована. Перевірити її статус можна за посиланням

Раніше повідомлялось, що в Дніпрі спеціаліст з пенсійних питань прийме ВПО з Луганщини (графік, адреса).

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті