Українські захисники відійшли на західні околиці села Ласточкине під Авдіївкою

Сили оборони України відійшли на західні околиці Ласточкиного під Авдіївкою. Російська армія продовжує штурми на Авдіївському напрямку за допомогою авіації та артилерії. Про це сказав речник ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховійв коментарі РБК-Україна

"Це те, що було станом на ранок. Але ситуація динамічна, вона може змінюватися", - сказав він в розмові з виданням, додавши, що ЗСУ відійшли на раніше заготовлені позиції.

За словами Лиховія, росіяни продовжують штурмові дії на Авдіївському напрямку та діють з підтримкою артилерії та авіації.

"Росіяни штурмують за підтримки авіації та артилерії. Додатковими силами намагаються вести наступальні сили на даному напрямку", - додав речник ОСУВ "Таврія".

Зазначимо, вчора проект Deepstate повідомив про втрату українськими військовими села Ласточкине під Авдіївкою. Проект опублікував карту бойових дій, на якій село було позначено, як окупована територія.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті