Українські захисники на Луганщині знищили першу БМПТ "Термінатор" – Гайдай

Українські військові на Луганщині знищили бойову машину підтримки танків "Термінатор". Про це 9 лютого у Telegram повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Нещодавно орки на своєму головному пропагандистському рашf ТБ хизувалися бойовою машиною підтримки танків з гучною назвою "Термінатор". Стільки красивих слів про те, що машину майже неможливо знищити… майже. На фото від луганських захисників саме той "Термінатор" із рашистського відео, саме та одиниця, яку так розхвалював пропагандист, та екіпаж, командир якого щось розповідав про "заразу", - заявив голова ОВА.

За словами Гайдая, БМПТ вдалося знищити на околицях Кремінної. Однак дату, коли нашим захисникам вдалося знищити цю одиницю, він не вказав.

Зазначимо, що ці фотографії є першим візуальним підтвердженням того, що БМПТ "Термінатор" було знищено на території України.

Нагадаємо, що вперше про появу цих бойових машин заговорили ще у травні минулого року - тоді повідомлялося про десятку "Термінаторів" на Сєвєродонецькому напрямку.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті