Українська легкоатлетка Ярослава Магучих виграла шосте змагання поспіль у 2023 році

Українка Ярослава Магучих, яка виступає у стрибках у висоту, виграла змагання у словацькій Б'янсько-Бистриці. Про це повідомляє "Суспільне. Спорт".

Для того, аби виграти золоту медаль, Магучих вистачило успішного стрибка на висоту 1.97 метра. Дві конкурентки Ярослави, які також змогли дійти до цієї висоти, не зуміли повторити цей успіх. 

Магучих спробувала взяти ще більшу висоту - 2 метри 4 сантиметри, однак встановити найкращий показник поточного сезону не зуміла. 

Ще одна українка, Катерина Табашник, завершила змагання із четвертим результатом.

  1. Ярослава Магучіх (Україна) - 1.97 м
  2. Єлена Валлортігара (Італія) - 1.95 м
  3. Марія Вуковіч (Чорногорія) - 1.95 м
  4. Катерина Табашник (Україна) - 1.93 м

Як повідомлялося раніше, у вересні минулого року Українська легкоатлетка Магучих виграла етап Діамантової Ліги у стрибках в висоту.

Статті

Країна
29.03.2024
10:18

У Криму стає страшно: зростає популярність страхування від БПЛА

...Ці виплати ніхто не побачить, тому що немає законодавчої бази: якщо вони страхують від терористичного акту, то має бути рішення про порушення кримінальної справи за відповідною статтею тощо. Все інше – гарні слова та обіцянки, якими годуватимуть.
Луганськ
27.03.2024
17:45

«Бери й роби!» Як переселенцю почати заробляти в новій ніші на новому місці

«Треба усвідомлювати, що майже ніхто на новому місці не починає дійсно з абсолютного «нуля» – бо у вас є освіта, досвід, особисті цінності тощо. Все це вже є у людини, є невід’ємною частиною її буття»
Країна
27.03.2024
12:46

Валютне питання, або Як олігархи наштовхнулися на Нацбанк

Подальше зниження курсу гривні остаточно доб'є споживчий попит, який в умовах повномасштабної війни і так уже давно "нижчий від плінтуса". Ну а "мертвий" споживчий попит – це "мертва економіка".
Всі статті