Українська авіація завдала ударів по 19 районах зосередження особового складу росіян

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 19 районах зосередження особового складу та по зенітно-ракетному комплексу противника. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 7 січня.

Також підрозділи ракетних військ уразили 4 райони зосередження особового складу, 2 пункти управління, склад боєприпасів, 3 артилерійських засоби, радіолокаційну станцію ППО та 4 засоби ППО противника.

Українські захисники відбили понад 40 атак окупантів на Куп'янському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському та Запорізькому напрямках.

Також протягом минулої доби противник здійснив 18 безуспішних штурмових дій на позиції Сил оборони на Херсонському напрямках.

На Лиманському та Шахтарському напрямках ворог наступальних дій не вів.

Водночас, наші захисники продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії фронту.

Як повідомлялось раніше, ЗСУ майже повністю знищили терористичний батальйон "Восток".

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті