Україна вперше стала партнером міжнародної технологічної виставки "Smart Country Convention-2023"

Україна вперше стала партнером міжнародної технологічної виставки "Smart Country Convention - 2023" у Берліні та презентувала національний стенд 9 листопада. Про це повідомило Міністерство цифрової трансформації України у своєму Телеграм-каналі.

"Подія обʼєднала 250+ учасників, 400 спікерів та 12 000 відвідувачів з усього світу. На виставці презентували рішення щодо розбудови розумних міст, інноваційних регіонів та цифрових рішень у державному секторі. Українську ІT-індустрію представили 7 компаній: TRIARE, Digicode, Sigma, Eleks та альянс компаній GovTech IT Cluster: Prozori Solutions, 42 FLOWS TECH, Kitsoft. Національний стенд відвідали не тільки міжнародні представники бізнесу, а й представники уряду Німеччини", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що учасники продемонстрували світу потужний технологічний потенціал України. Компанії обмінялися досвідом з колегами з різних країн та побудували міцні звʼязки для подальшої співпраці. 

"Оскільки цьогоріч Україна є партнером виставки, подію відкривав Михайло Федоров, віцепрем’єр-міністр з питань інновацій, освіти, науки та розвитку технологій - міністр цифрової трансформації України, а також до виступів долучилися Валерія Іонан, заступник Міністра з питань євроінтеграції, та Андрій Ремізов", - пише Мінцифри.

Зазначається, що національний стенд України на Smart Country Convention 2023 організований Офіс з розвитку підприємництва та експорту й національним проєктом Дія.Бізнес за підтримки Посольства України в Німеччині та Асоціації IT Ukraine.

Раніше повідомлялось, що в Мінцифри назвали найбільш надійні месенджери для користування: Telegram у кінці списку.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті