Угруповання «Таврія»: за добу ракетними військами завдано 5 ударів, артилеристи виконали понад 1260 вогневих завдань

У ході ведення бойових дій за минулу добу ракетними військами угруповання «Таврія» було завдано 5 ударів. Про це повідомив речник Об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку майор Валерій Шершень в ефірі телемарафону 16 липня.

"Об’єктами нашої ракетної атаки були райони зосередження особового складу та ОВТ окупантів, вогневі позиції БМ-21 «Град» та самохідних гаубиць 2С19 «Мста-С»", - повідомив Шершень.

За його словами, артилерійські підрозділи угруповання виконали понад 1260 вогневих завдань, при цьому використали більше ніж 7270 снарядів і боєприпасів. "Йдеться як про контрбатарейну боротьбу, так і про роботу по планових цілях, виявлених раніше", — розповів речник Об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку.

Він додав, що ефективні комплексні рішення та ефектне виконання поставлених завдань, тобто влучні постріли, приводять до масової гибелі та каліцтва солдатів окупантів від української артилерії. Це деморалізує противника.

Як повідомлялося, рашисти зосередили зусілля на Авдіївському напрямку із завданням захоплення Мар’їнки та створення умов для оточення Авдіївки. 

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті