Ударом рашистів пошкоджено 9 будинків одного з житлових комплексів Запоріжжя

Нічним ударом рашистів 18 березня пошкоджено 9 будинків одного з житлових комплексів Запоріжжя. Про це у Телеграм повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

"Цієї ночі російські недолюди вдарили по одному з найкращих та найзатишніших житлових комплексів міста, в якому мирно спали сім‘ї з маленькими дітьми. Одним ударом ракети рашисти безжально і безглуздо звели нанівець те, що запоріжці так довго і так дбайливо створювали для комфортного та зручного життя. Орки майже повністю зруйнували розташований біля комплексу чудовий ресторан, а від вибухової хвилі у 9-ти будинках наразі вибито аж 240 вікон та 7 дверей. Приблизна площа пошкодженого скління - 650 квадратних метрів. У чотирьох будинках частково пошкоджено покрівлі", - розказав Куртєв.

"З самого ранку на місці прильоту працюють всі відповідні служби. Фахівці «Запоріжремсервісу» та міської аварійно-рятувальної служби вже закрили частину вікон плитами OSB, а співробітники «ЕЛУАШу» вивозять будівельне сміття. Також на місці працюють представники соцзахисту, чергує автобус з генератором (де люди можуть зігрітися і отримати допомогу) та встановлено намет від міської ради, в якому мешканцям надають усю необхідну інформацію з дорожньою картою. Найближчим часом на місці розпочнуть працювати психологи", - зазначив Куртєв.

Як повідомлялося, рашисти вдарили ракетами С-300 по житловому комплексі у Запоріжжі.

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті