Удар росіян по селу Гроза: рятувальники знайшли ще фрагменти тіла

На місці влучання російської ракети у селі Гроза на Харківщині продовжують працювати рятувальники та правоохоронці. Сьогодні було знайдено ще фрагменти тіла. Наразі триває ідентифікація. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Фахівці розбирають завали, триває ретельний огляд місця. Сьогодні було знайдено ще фрагменти тіла. Наразі триває ідентифікація. Роботи продовжуються", - написав він.

Нагадаємо, що у четвер, 5 жовтня близько 13:25, російські війська завдали ракетного удару  по  селу Гроза Куп’янського району Харківщини.

В цей час в кафе проходив поминальний обід по односельцю, загиблому військовому. Як виявилось були лише цивільні, майже половина села. У Грозі зараз живе сто мешканців, із них 60 були у кафе.

За останніми данними, загинули 52 людини, та ще 6 були поранені.

Як повідомлялося, ООН направила групу експертів для перевірки російського обстрілу села Гроза у Харківській області. 

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті