Удар по Криму: ліквідовано 23 окупанти, знищено ворожі ППО і РЕБ - росЗМІ

Унаслідок удару ЗСУ по Криму 4 січня ліквідовано 23 окупанта, знищено елементи ППО і РЕБ, а місцеві колаборанти прояст про посилення ППО на окупованому півострові. Про це з посиланням на російські генштаб і міноборони повідомило пропагандистське російське ЗМІ 5 січня.

"Ракетний удар по Криму. На жаль, загинули 23 військових. Ми уточнили у семи джерел у Генштабі та Міноборони, що ж насправді сталося в Криму в четвер, 4 січня. Повідомляємо вам інформацію, яку нам вдалося підтвердити і перевірити", - пишуть російські пропагандисти.

За їхньою версією, увечері в четвер "...українська армія випустила по Криму 10 ракет. Сім із них було збито, три влучили в ціль". Зазначається, що постраждали військові об'єкти в Сакському районі та недалеко від Севастополя. 

"На двох об'єктах загинули 23 військових, п'ятеро з них - високопоставлені офіцери. Також серед загиблих - щонайменше 9 спецпризначенців. Втрачено кілька елементів ППО та РЕБ. Джерела в армії попереджають, що за цими ударами можуть послідувати нові спроби атакувати військову інфраструктуру півострова (вони вже були), з огляду на те, що його протиповітряну оборону тепер ослаблено", - сказано також у повідомленні.

Зазначається, що окупаційні військові, а також "глава" Криму Сергій Аксьонов і "севастопольський губернатор" Михайло Развожаєв запросили у Москви термінове посилення ППО окупованого півострова.

Раніше повідомлялося, що вибухи почали лунати одночасно в кількох населених пунктах окупованого Криму близько 16:00 4 січня

Статті

Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Країна
04.05.2024
10:00

Мобілізація в Криму: заманюють грошима та безкоштовною землею

З 20 квітня окупанти в Криму розпочали більш активну мобілізацію чоловіків для війни проти України. Зокрема, на території півострова працюють мобільні мобілізаційні бригади, які розміщуються у публічних місцях
Донецьк
03.05.2024
12:00

Фронт наближається. Покровськ: поїхати не можна залишитися

Лінія фронту з кожним днем наближається, але ми сидимо і чогось чекаємо. Покровськ має всі шанси стати другим Бахмутом або Авдіївкою. Може, вже час шукати безпечніше місце?
Всі статті