У ЗСУ повідомили, скільки зараз окупантів знаходиться у районі Авдіївки

Кількість російських військ у районі Авдіївки на Донеччині наразі складає близько 40 тисяч солдатів. Про це повідомив спікер Об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун в ефірі телемарафону 14 січня.

"Десь приблизно ворог тримає одну й ту саму кількість особового складу. Техніку застосовує з глибини, тобто старається її не тримати на передовій, тому що її майже одразу наші воїни знищують. А піхота ховається по окопах. На Авдіївському напрямку - це приблизно 40 тисяч діє", - сказав речник.

За його словами, на Таврійському напрямку ворог за добу втратив 437 особі, а також 60 одиниць військової техніки. Серед втрат окупантів танк, 11 бронемашин, 10 артилерійських систем. Також ЗСУ вдалося вразити російський зенітний комплекс "ТОР".

Штупун додав, що російські загарбники продовжують активно використовувати безпілотники на фронті. Лише за вчора захисники знищили 27 ворожих дронів.

Нагадаємо, раніше Штупун заявив, що РФ майже вдвічі зменшила кількість обстрілів та штурмів Авдіївки.

Статті

Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Всі статті