У Запоріжжі внаслідок атаки 22 березня кількість постраждалих зросла до 29 людей, двоє з них - діти

Станом на 21:50 22 березня внаслідок ракетних ударів у місті Запоріжжя кількість постраждалих осіб збільшилась до 29 (з них 2 дітей). Про це повідомляє ДСНС у Телеграм

Також відомо про 3 загиблих. За словами очільника Запорізької ОВА Івана Федорова, серед них — 8-річна дівчинка та її 35-річний батько, які загинули від удару російської ракети по приватному сектору Запоріжжя. 

Також унаслідок удару загинув 62-річний водій тролейбуса, який їхав по греблі ДніпроГЕС у момент російського удару. Усередині тролейбуса пасажирів не було, уточнив Федоров.

Як повідомили у ДСНС, пошуково-рятувальну операцію на місці ракетних ударів завершили. 

Рятувальники ліквідували пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури, проводили пошуково-рятувальні роботи у приватному житловому секторі та надавали допомогу у демонтажі аварійних конструкцій комунальним службам. 

Роботи з розбору та демонтажу зруйнованих конструкцій призупинили та продовжать завтра, 23 березня.

Статті

Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Країна
09.05.2024
14:20

Тінь Медведчука: запорізька руда та вугілля Донбасу

В.Медведчук займається звичними для себе речами. Як і раніше в Україні, це "розпил" державних грошей (тепер із федерального бюджету) та рейдерство. Кумівство з путіним дозволяє робити це безкарно.
Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Всі статті