У Вінниці на міських маршрутах запустили польські тролейбуси Solaris Trollino

У Вінниці на маршрутах з'явилися десять польських тролейбусів. Про це розповів мер міста Сергій Моргунов на своїй сторінці у Facebook.

За словами міського голови, ці тролейбуси не нові, їм вже 10 років, але їхній технічний стан набагато кращий за ті одиниці транспорту, які багато років курсували Вінницею.

"Десять польських тролейбусів Solaris Trollino відсьогодні курсуватимуть Вінницею. Вони підвищеної комфортності та енергоощадні. Відповідають європейським стандартам. Пасажирам має сподобатися – в першу чергу у нього повністю низька підлога, а у салоні - широкі сидіння, кондиціонер. Оцінити новий транспорт можна на маршрутах №3, №4 та №5. Тролейбуси ми запустили на найбільш завантажені міські напрямки. Транспорт замінить технічно і морально застарілі тролейбуси радянського виробництва ЗіУ, які вже вичерпали свій ресурс. Польським машинам, які ми закупили, десять років, але вони у гарному технічному стані. В Україні пройшли сертифікацію та державну реєстрацію", - розповів Сергій Моргунов.

Як повідомлялося раніше, на початку січня росіяни завдали удар по тролейбусному парку у Херсоні

Статті

Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Луганськ
20.04.2024
19:37

«Ця війна не схожа на жодну іншу»: Україна продовжує напрацьовувати досвід психологічної підтримки поранених і тих, хто повернувся з полону

«Правду кажучи, мені не хочеться знов про все це згадувати… Так, я визнаю, що потребую допомоги психолога. Але зараз мені її не надають»
Всі статті