У вбивстві українських біженок у Німеччині підозрюють росіянку та її чоловіка – ЗМІ

Два тижні тому німецькі ЗМІ повідомили про вбивство 27-річної українки Маргарити Разаз. Зараз знайшли тіло її матері 51-річної Марини Стеценко, - пише ВILD.

Тіло знайшли на півдні Німеччини на березі Рейну, біля центру для біженців, де Маргарита проживала разом із матір'ю та новонародженою донькою.

Після вбивства Маргарити її мати, 51-річну Марину Стеценко оголосили зниклою безвісти. Зараз її тіло знайшли в озері поблизу селища Бад-Мінгольсгайм.

Підозрюваними у справі проходять 43-річна росіянка і 44-річний німець. За версією слідства, вони вбили матір і бабусю дівчинки, щоб забрати дитину собі. Злочинці заманили біженців, пообіцявши їм допомогти оформити документи в Німеччині.

Як повідомлялося, поліція Німеччини знайшла живим немовля, українки, тіло якої було знайдено напередодні поблизу Гоккенгайма, йдеться у спільному пресрелізі прокуратури та управління поліції Мангейма.

Статті

Донецьк
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті