У Німеччині знайшли неушкодженим немовля українки, яку вбили невідомі

Поліція Німеччини знайшла живим немовля, українки, тіло якої було знайдено напередодні поблизу Гоккенгайма, йдеться у спільному пресрелізі прокуратури та управління поліції Мангейма від 15 березня, -повідомило "Радіо Свобода".

«Увечері 13 березня 2024 року в районі Рейн-Неккар було заарештовано двох осіб у віці 43 і 44 років. Вони підозрюються у вбивстві 27-річної жінки», – повідомила поліція.

Вказано, що під час арешту дівчинку, якій п’ять тижнів, знайшли неушкодженою і доправили до лікарні.

За даним правоохоронців, за рішенням суду 14 березня 2024 року заарештованих відправили до в’язниці.

Немовля перебуває під опікою служби у справах молоді.

«Спеціальна комісія продовжує інтенсивні пошуки 51-річної матері жертви. Свідків, які можуть надати інформацію про місце перебування жінки або бачили її, просять телефонувати на гарячу лінію карного розшуку», – йдеться у заяві.

Видання нагадало, що 7 березня перехожий виявив тіло жінки на дамбі Рейна біля міста Гоккенгайм. Її матір і немовля зникли. 27-річна українка, яку раніше вважали зниклою безвісти, за попередніми даними, померла внаслідок насильницьких дій.

Дівчина, її дитина й мати жили у притулку для біженців у Рейн-Неккарі.

Триває розслідування спеціальної комісії, аби встановити обставини злочину. Поліція розшукує зниклу 55-річну жінку, матір загиблої, яку вважають головним свідком у справі.

Посольством України в Німеччині не коментувало загибель українки.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті