У Силах оборони не виключають ударів з боку росії у річницю звільнення Херсона та радять місцевим поберегтися

Сили оборони Півдня не виключають провокацій з боку російської армії у річницю звільнення Херсона 11 листопада. Про це повідомила керівниця об'єднаного пресцентру ОК "Південь" Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Розуміння того, що для окупантів це може бути особливий день, в нас є. Вони продовжують атаки авіацією, використовують артилерію, обстріли тривають. Тривають обстріли по соціальній інфраструктурі: навчальні заклади, лікарні, житлові будинки. Житлові райони – це основний сектор, який армія РФ покриває вогнем", - сказала Гуменюк.

Вона закликала містян убезпечити себе від ударів російських загарбників.

"Враховуючи тяжіння ворога до дат та "скреп", ймовірно, він готується до завдання ракетних ударів, бомбардувань. З урахуванням такої ситуації масових заходів у місті не планували. Всі мають усвідомлювати таку небезпеку", - зазначила речниця.

Нагадаємо, що 11 листопада 2022 року ЗСУ провели потужний контрнаступ і звільнили від російських загарбників Херсон і правобережну частину області.

Як повідомлялося, внаслідок обстрілу рαшиcτами передмістя Херсону загинув 69-річний чоловік.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті