У спальному районі Донецька городяни налякані маніяком, який уночі напав на медсестру в лікарні

У Пролетарському районі окупованого Донецька жителі налякані маніяком, який нещодавно пробрався в лікарню №11, щоб поглумитися над медсестрою. Сюжет про це розмістили місцеві пропагандисти 4 жовтня.

На відео зазначається, що "на вулицях його бачили постійно".

"Місцеві кажуть, від початку літа вони бояться виходити з дому. Один і той самий чоловік душить жінок, видивляється дітей. А ще ночами намагається потрапити до лікарень. Нещодавно йому це вдалося", - йдеться в сюжеті.

"Він порвав москітну сітку, розігнув віконні прути і заліз в офтальмологічне відділення. Там побачив чергову медсестру - кинувся душити. Її врятувало тільки те, що колеги почули шум і прийшли перевірити, в чому справа. Нападника спіймати не встигли - втік. Поліція займається його пошуком", - повідомляють пропагандисти.

Після публікації сюжету сьогодні ввечері вони розмістили інформацію про те, що маніяка з Пролетарського району затримали недалеко від лікарні, де він намагався зґвалтувати медсестру.

"Підозрюваний уже судимий за зґвалтування. На свободу вийшов цього літа. Попередньо, встиг напасти на двох жінок, але серйозно нашкодити не зміг", - ідеться в повідомленні.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті