У Слов'янську викрили бордель у готелі, де щомісяця заробляли майже мільйон гривень

Правоохоронці припинили нелегальну діяльність борделю у Слов’янську, яким керували місцеві мешканці. Про це 16 листопада повідомила Донецька обласна прокуратура.

За даними слідства, жінки відкрили його у червні в одному з готельно-розважальних центрів міста. Організаторки підшукували жінок віком від 28 до 35 років, готових займатись проституцією.

"Дівчат селили в окремих готельних номерах, де вони надавали чоловікам послуги інтимного характеру. Свою рекламу ділки розміщували в інтернеті. Клієнти замовляли послуги по телефону або у адміністратора на рецепції. Після ознайомлення з прайсом чоловіки обирали дівчину та дізнавались номер її кімнати", - поінформували в прокуратурі.

Встановлено, що година "послуг" коштувала від 5000 до 7000 гривень. За понад 5 місяців у готелі "пропрацювали" 10 жінок. Середньомісячний заробіток борделю складав близько 900 тисяч гривень.

У листопаді бордель було викрито. Наразі вирішується питання щодо обрання "бізнесменкам" запобіжних заходів. Їм загрожує ув’язнення на строк від 4 до 7 років.

Як повідомлялося, мешканцю Слов’янська "світе" 15 років за гратами за наводку окупантів на позиції ЗСУ.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті