У Шевченківському суді Києва стався вибух: є інформація про постраждалих, заручників і роботу снайперів

Київські ЗМІ та МВС України повідомили про вибух у Шевченківському суді Києва 5 липня.

"Вибух у приміщенні суду в Києві: правоохоронці працюють на місці події, – пише МВС. – Поліцейські отримали інформацію про те, що відбувся вибух у приміщенні суду у Шевченківському районі. На даний час на місці працює слідчо-оперативна група, спецпризначенці, вибухотехніки та кінологи".

"Вибух стався в Шевченківському суді Києва. Є постраждалі, на місці багато швидких. Працюють снайпери", – пише один із Телеграм-каналів.

"Обвинувачений Гуменюк, який під Радою 31 серпня 2015 року здійснив теракт, підірвав у конвойному приміщенні три гранати, вихопив пістолет і взяв конвоїра в заручники", – пише одне з видань.

Раніше повідомлялось, що на Львівщині розкрили вбивство 9-річної давності: неповнолітня задушена дівчина вважалася безвісти зниклою.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті