У СБУ офіційно не можуть ні підтвердити, ні спростувати свою причетність до вибуху автомобіля Прилєпіна

Служба безпеки України офіційно не може ні підтвердити, ні спростувати свою причетність до вибуху автомобіля російського пропагандиста Захара Прилєпіна. Про це повідомили в пресцентрі спецслужби агентству "Інтерфакс-Україна".

"Офіційно ми не можемо ні підтвердити, ні спростувати причетність СБУ до тієї чи іншої бавовни, яка відбувається з окупантами та їхніми поплічниками", - йдеться у повідомленні. 

У відомстві зазначили, що "водночас, як раніше неодноразово наголошував голова СБУ Василь Малюк, для росіян, які принесли на нашу землю війну, загибель людей і насильство, бавовна палахкотіла, палахкотіє і буде палахкотіти! Тому смерть - це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам".

У СБУ наголосили, що про те, хто стоїть за тим чи іншим випадком, можна говорити вже після перемоги України.

"Яка однозначно скоро настане", - підсумували в спецслужбі.

Нагадаємо, відповідальність за замах на російського пропагандиста Захара Прилепіна взяв рух "АТЕШ".

Як повідомлялося раніше, на околицях російського міста Нижній Новгород стався вибух автомобіля, в якому їхав письменник-шовініст, колишній депутат Держдуми та пропагандист Захар Прілєпін. Внаслідок вибуху загинув його водій, сам Прилєпін попередньо вижив.

Статті

Країна
02.05.2024
10:41

Нафтова мішень, або Що показали українські атаки по російським НПЗ

Серед важливих підсумків: побоювання західних союзників Києва, як і слід було очікувати, виявилися безпідставними. Економічні збитки країни-агресора теж не такі великі, як хотілося б. Але це не головне.
Країна
30.04.2024
23:00

Реформа вищої освіти: революція чи реанімація?

“Об’єднання університетів будуть неминуче. Ті, хто об’єднаються зараз, матимуть можливість скористатися 1,5 мільйонами доларів, які нам надає на кожне об’єднання Світовий банк”
Світ
30.04.2024
16:45

«Маємо дедалі більше стимулів прискорити вирішення завдань СВО». Російські ЗМІ про Україну

...Пропозиція має йти тільки від американців. Взагалі договір буде набагато ширшим. Нас цікавить не тільки СВО. Нас цікавить система глобальної безпеки, і взаємодія з НАТО на території Європи - лише одна з частин.
Всі статті