У Саакашвілі виявили 34 ймовірні захворювання, у тому числі деменцію - адвокат

Адвокат колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі повідомив, що лікарі імовірно виявили у його підзахисного туберкульоз та деменцію. Про це адвокат Шалва Хачапурідзе повідомив грузинській агенції "Інтерпресньюс" 8 листопада.

"Йдеться про ймовірні діагнози лікарів, і вони поки не остаточні, це тільки припущення, так само як і ще про 34 ймовірні захворювання у Михайла Саакашвілі", - сказав адвокат.

Як повідомлялося, у травні в Грузії колишнього президента країни Михайла Саакашвілі перевели з в'язниці - 12-го пенітенціарного закладу Руставі - до цивільної клініки «Вівамед».

Нагадаємо, що Саакашвілі таємно прибув до Грузії 29 вересня 2021 року. 1 жовтня він був затриманий у Тбілісі, після чого поміщений до в'язниці у місті Руставі, де оголосив голодування. 8 листопада його без погодження з родичами та адвокатами перевели з в'язниці у місті Руставі до тюремної лікарні у Тбілісі (район Глдані). 20 листопада Саакашвілі перевели у військовий шпиталь у місті Горі, де він припинив голодування. У Грузії Саакашвілі проходить у кількох кримінальних справах. Представники грузинської влади неодноразово заявляли, що затримають його одразу, як тільки він перейде кордон. Своє затримання Саакашвілі вважає незаконним, а звинувачення на його адресу сфальшованими.

Статті

Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Донецьк
25.04.2024
10:45

Діяти та жити цікаво: Як молодь з Мирнограда розвиває громаду біля лінії фронту

Наразі у Донецькій області масові заходи заборонені, але люди потребують якоїсь розради. Творчі проекти об’єднали талановиту молодь та створили терапевтичний ефект для мешканців громади, заповнили культурну порожнечу.
Всі статті