У Саакашвілі виявили 34 ймовірні захворювання, у тому числі деменцію - адвокат

Адвокат колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі повідомив, що лікарі імовірно виявили у його підзахисного туберкульоз та деменцію. Про це адвокат Шалва Хачапурідзе повідомив грузинській агенції "Інтерпресньюс" 8 листопада.

"Йдеться про ймовірні діагнози лікарів, і вони поки не остаточні, це тільки припущення, так само як і ще про 34 ймовірні захворювання у Михайла Саакашвілі", - сказав адвокат.

Як повідомлялося, у травні в Грузії колишнього президента країни Михайла Саакашвілі перевели з в'язниці - 12-го пенітенціарного закладу Руставі - до цивільної клініки «Вівамед».

Нагадаємо, що Саакашвілі таємно прибув до Грузії 29 вересня 2021 року. 1 жовтня він був затриманий у Тбілісі, після чого поміщений до в'язниці у місті Руставі, де оголосив голодування. 8 листопада його без погодження з родичами та адвокатами перевели з в'язниці у місті Руставі до тюремної лікарні у Тбілісі (район Глдані). 20 листопада Саакашвілі перевели у військовий шпиталь у місті Горі, де він припинив голодування. У Грузії Саакашвілі проходить у кількох кримінальних справах. Представники грузинської влади неодноразово заявляли, що затримають його одразу, як тільки він перейде кордон. Своє затримання Саакашвілі вважає незаконним, а звинувачення на його адресу сфальшованими.

Статті

Світ
23.04.2024
17:26

«Брати приклад із Леніна і змінити, нарешті, внутрішню політику». Російські ЗМІ про Україну

У такий гарний весняний день навіть не хочеться писати про цей цирк виродків під назвою "конгрес США", але кілька важливих тез по суботньому голосуванню все ж таки окреслимо...
Донецьк
22.04.2024
18:04

ВЕЗ і криза довіри. Донецький щоденник

З усього обіцяного раніше вдалося реалізувати лише одне – «приєднання» до РФ. Та й то якось кособоко: начебто всіх обрусили, тобто видали паспорти з курками, але за фактом «руськими» жителі «ДНР» вважаються виключно у своєму зоопарку.
Донбас
21.04.2024
19:30

"Будуть руйнуватися українські міста, територія України все більше ставатиме диким полем". Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу, у повній відповідності до кремлівських методичок, "переживали" за подальшу долю України, раділи відсутності у ЗСУ західної допомоги, а коли палата представників Конгресу США все ж таки проголосувала за...
Всі статті