У Росії звинуватили тих, хто купив на 8 березня квіти, у фінансуванні ЗСУ

Російський депутат Держдуми Олег Нілов на пленарному засіданні звинуватив співгромадян, які купили жінкам квіти на 8 березня, у фінансуванні Збройних сил України (ЗСУ). Відеозапис засідання 13 березня є на сайті Держдуми.

За його словами, кошти, які росіяни витратили на купівлю квітів, завезені з-за кордону, переважно з Нідерландів, які допомагають Україні.

"Шість мільярдів доларів грошей наших чоловіків за ці квіточки витекли в Голландію. Куди Голландія спрямовує ці гроші... на снаряди ЗСУ", - сказав Нілов, додавши, що РФ повинна вирощувати власні тюльпани і троянди.

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті