У росії заарештували співака, який на концерті вийшов на сцену в одній шкарпетці на геніталіях

У росії суд заарештував на 10 діб соліста гурту "Щенки" Максима Теслі (справжнє ім'я - Максим Моїсеєв) після того, як на концерті він вийшов на сцену петербурзького клубу в одній шкарпетці на геніталіях, - пишуть росЗМІ.

Юне дарування визнали винним у дрібному хуліганстві (частина 1 статті 20.1 КоАП РФ). 

"Було. Шкодую. Це сталося ненавмисно. Я не думав, що ця шкарпетка спаде і це здавалося доречним перфомансом, що, звісно, було не так", - наводиться слова музиканта на засіданні суду.

Телеграм-канал "Mash на Мойке" додає, що музиканту також вручили повістку до військкомату для постановки на військовий облік і уточнення даних.

Також після появи відео глава Ліги безпечного інтернету Катерина Мізуліна назвала соліста "Щенков" наслідувачем репера Vacio, якого двічі заарештували за участь у "майже голій" вечірці Насті Івлєєвої. Роликом, за даними "Фонтанки", зацікавилися співробітники Центру з протидії екстремізму, угледівши в діях музиканта "ознаки адміністративного правопорушення". 

За інформацією Mash, на музиканта написав донос у прокуратуру провладний активіст Віталій Бородін.

Як  повідомлялося, російська журналістка Ксенія Собчак виправдала свою і зірок російського шоу-бізнесу участь у скандальній вечірці в стилі сатанинської оргії тим, що люди не можуть довго переживати за те, що десь гинуть люди і голодують діти. 

Статті

Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Світ
24.07.2024
10:57

«Політична еліта в Києві починає проходити всі стадії теорії прийняття неминучого». Російські ЗМІ про Україну

Готовність до обговорення, зокрема китайської мирної ініціативи, київська влада вирішила продемонструвати, коли стало зрозуміло, що вона втрачає свого давнього покровителя в особі президента США Джозефа Байдена.
Всі статті