У росії саджатимуть провайдерів за непідключення до "суверенного інтернету"

У Роскомнагляді зазначили, що почнуть штрафувати і позбавляти волі керівників інтернет-провайдерів за відсутність фільтрації трафіку через ТСПУ, або "суверенний інтернет", який "захистить росіян від шкідливого контенту", - пишуть росЗМІ.

ТСПУ, або "суверенний інтернет", планується встановити на обладнання всіх операторів до кінця 2023 року, щоб весь трафік проходив через системи безпеки. За виконанням цього зобов'язання стежитимуть спеціальні федеральні служби.

"Ті зв'язківці, які не будуть під'єднані до системи, отримають штраф у розмірі від одного до п'яти мільйонів рублів, крім цього, керівника організації за дане порушення може бути притягнуто до кримінальної відповідальності та позбавлено волі на строк до трьох років", - ідеться в повідомленні.

Як повідомлялося, у росії, у віці 40 років помер підприємець і глава найбільшої IT-компанії "ІКС Холдинг" Антон Черепенніков, який брав участь у реалізації закону про ізоляцію Рунета.

Статті

Донбас
28.04.2024
19:38

Нам нікуди повертатися: у російській історії немає періоду, який можна назвати моделлю для побудови державності. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня головний «філософ» окупованого Донбасу Олександр Ходаковський раптово заявив, що ніяких скрєп у Росії не було і немає, що російська історія, навіть у викладі Путіна, не дає жодних моделей для «можемо повторити». Тобто, повертатися...
Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Всі статті