У росії пропонують піднімати народжуваність за рахунок жінок у в'язницях

Депутат держдуми РФ Валерій Селезньов запропонував підвищити народжуваність у росії за рахунок засуджених жінок - відпускати їх на волю для народження дітей і анулювати невідбутий термін, - повідомляють росЗМІ.

"У російських в'язницях перебуває близько 45 тисяч жінок, більша частина яких сидить за нетяжкими, часто економічними статтями. Багато з цих жінок здатні народити дітей. Держава може запропонувати і їм своєрідну угоду, за якої жінці переривається термін відбування покарання і в разі, якщо вона за час такої "відпустки" народила, залишок терміну анулюється", - написав депутат у своєму telegram-каналі.

Селезньов упевнений, що це дасть змогу розв'язати демографічну та соціально-гуманітарну проблеми, а жінкам - "стати на найвищий шлях виправлення".

"Якщо держава і суспільство ставить найвищою метою і призначенням жінки створення сім'ї та народження дітей, то ми просто зобов'язані дати можливість кожній з тих, хто оступився, скоївши побутовий злочин або дрібну крадіжку, встати саме на найвищий, а не просто формальний шлях виправлення", - каже політик.

Він вважає, що "багато жінок, вийшовши в таку "відпустку" на волю, у прагненні виконати саме "завдання" отриманої відпустки, не тільки народять діточок, а й намагатимуться створити міцну сім'ю". Вони зможуть "стати прекрасними мамами і вірними дружинами", пізнавши складнощі життя.

Раніше сенаторка від Челябінської області Маргарита Павлова заявила, що росіянок потрібно переорієнтувати зі здобуття вищої освіти на народження дітей.

Статті

Світ
08.05.2024
09:59

Зобразити те, що важко уявити. Подорож колишніми нацистськими таборами смерті у Польщі

"Хоча близько половини єврейських жертв справді загинули в таборах, інша половина так і не потрапила до таборів смерті, — розповідає він. — Вони померли від голоду і хвороб у гето або були вбиті в містах і селах, де вони жили".
Світ
07.05.2024
09:09

«Війну на виснаження Росії не виграти». Російські ЗМІ про Україну

"Британці справді пишаються, що задають певні тренди в українській кризі, скеровують Україну на антиросійський шлях, утримуючи її на ньому, і залишаються лідерами у фінансуванні Києва разом зі США та ФРН.
Донбас
05.05.2024
19:32

«Золоті яйця нашої еліти все міцніше стискалися твердою рукою ляльководів». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу напружено працювали в режимі фабрики фейків. Велика кількість публікацій була присвячена трагедії 2-го травня 2014 року в Будинку профспілок в Одесі. Місцева пропаганда традиційно брехливо розповідала про ті...
Всі статті