У російському Морозовську на атакованому військовому аеродромі вибухнув дрон - 8 поранених

На військовому аеродромі Морозовськ у Ростовській області РФ під час проведення слідчих дій після атаки дронів постраждали 8 осіб унаслідок детонації вибухівки одного з безпілотників. Про це повідомив губернатор області Василь Голубєв і "воєнкори" 5 квітня.

"У Морозівському районі, недалеко від аеродрому, внаслідок детонації вибухового пристрою, що сталася близько опівдня, на одному з БПЛА, які впали, постраждали, за попередніми даними, вісім осіб. Вони проводили слідчі дії на місці падіння безпілотників. Поранених доправили до районної лікарні, де їм надають медичну допомогу. До Морозівська направлено додаткові бригади медиків. Проводяться слідчі дії", - написав він.

Як повідомлялося, внаслідок атаки українських БПЛА на військовий аеродром Морозівськ у Ростовській області Росії щонайменше 6 літаків ворога знищено, а ще 8 суттєво пошкоджено.

Статті

Луганськ
27.07.2024
11:24

«Не згадувати та не порівнювати». Луганський щоденник

За відрізок життя у 10 років наша вулиця вимерла. Йшли епічно: недбалість до власного здоров'я, смерть на «звільненій» території за нез'ясованих обставин, війна.
Світ
26.07.2024
14:06

Дія санкцій і іронія війни. Західні медіа про Україну

Російські оборонні заводи вже працюють на своїй максимальній потужності, безробіття критично скоротилося – тобто, у цієї економіки закінчуються резерви. Як результат, зарплати падають, рубль слабшає, вартість імпорту зростає, як зростає і інфляція.
Світ
25.07.2024
10:52

Білорусь та санкції: на короткому повідку

Лукашенко у лютому 2022 р. зробив свою країну співучасником воєнних злочинів та фігурантом міжнародних санкцій. Але, на відміну від росії, економіка Білорусі під їхньою дією не тільки не ламається, але навіть демонструє завидне зростання.
Всі статті